Övriga psykologtjänster

Utöver att erbjuda psykoterapi till enskilda, par och familjer erbjuder Psykea även en rad ytterligare psykologtjänster som listas nedan. Har du några frågor eller om du vill veta mer gällande någon specifik tjänst är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär så återkommer vi och berättar mer.

Psykolog och psykiater för barn och unga

Psykea finns som ett privat alternativ om du söker psykolog eller psykiater i Göteborg för ditt barn, dig som förälder eller din familj. Vi erbjuder bedömning, utredning och behandling. Välkommen att kontakta oss. Läs mer här


Psykologutredning

Psykea erbjuder neuropsykiatriska utredningar på ungdomar och vuxna, antingen riktat mot adhd eller autism, eller breda utredningar vid komplexa frågeställningar. Intelligensutredningar och personlighetsutredningar erbjuds också.


PSYKOLOGISK BEDÖMNING OCH RÅDGIVNING

Psykea hjälper till med psykologisk bedömning och rådgivning gällande exempelvis psykisk ohälsa hos både vuxna och barn.


Konsultation och Handledning

Psykea kan ge konsultation och rådgivning utifrån psykologisk forskning och klinisk erfarenhet till privatpersoner, företag och offentlig verksamhet.


Skolpsykolog

Psykea erbjuder skolpsykolog till skolor och vårdnadshavare, i Göteborg och Västsverige men även i hela Sverige digitalt.


Exit mobile version
%%footer%%